Руси носе кући трофеј

После пораза од Кубе и Бугарске, репрезентација Србије изгубила је и од селекције Русије, и тако заузела четврто место на турниру "Трофеј Београда".

Русија, која је претходно забележила обе победе на турниру, освојила је први сет са 25:22 и повела са 1:0. Наши играчи су у другом сету поправили игру и изједначили резултат на 1:1 након што су овај део игре добили са 25:23. Трећи сет је поново припао Русима, било је 25:17, наши су били успешнији у четвртом-25:18. У петом, одлучујућем сету Руси су, захваљујући сјајним сервисима ипак први стигли до 15 поена, наши су освојили 11 и тако су стигли и до коначних 3:2.

У првом колу Србија је поражена од Кубе са 3:2 (25:15, 16:25, 25:17, 23:25, 15:10), у другом колу од Бугарске са 3:1 (25:17, 21:25, 25:21, 29:27).

Репрезентација Русије победила је Бугарску и Кубу.

Овај турнир послужио је  да се ове четири селекције што боље припреме за предстојеће Светско првенство које ће се од 25. септембра до 10. октобра одржати у Италији.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво