Терзићеве победнице

Почиње операција Јапан. Женска сениорска одбојкашка репрезентација Србије стартује у понедељак 16. августа са припремама за првенство света које ће се одржати у Јапану од 29. октобра до 14. новембра. Селектор Tерзић одредио је 17 играчица.

Селектор Зоран Терзић заказао је прозивку у хотелу "М", а на први део припрема, које ће се обавити у Рогли од 20. августа до 6. септембра, позвао је 17 играчица.

На списку су:

Техничари: Маја Огњеновић, Ана Антонијевић, Бојана Живковић

Либеро: Сузана Ћебић, Силвија Поповић

Блокери: Наташа Крсмановић, Стефана Вељковић, Милена Рашић, Драгана Маринковић, Нађа Нинковић

Коректори и примачи: Јована Бракочевић, Амадеа Дураковић, Сања Малагурски, Јелена Николић, Брижитка Молнар, Јована Весовић, Јасна Мајсторових.

Наше најбоље одбојкашице играће у А групи на шампионату света у Јапану, а први меч заказан је против Костарике, 29. октобра.

У 2. колу 30. октобра, ривал Србији биће Пољска, а у 3. колу 31. октобра наше одбојкашице играће против Перуа.

После слободног дана, противник Србије 2. новембра биће Алжир, а последњи меч у групи заказан је са селекцијом Јапана 3. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије