На Жарковићевом ширем списку 22 играча

Селектор мушке јуниорске одбојкашке репрезентације Србије Милан Жарковић саопштио је данас шири списак од 22 играча за турнир Ц групе друге рунде квалификација за шампионат света, који ће бити одржан од 15. до 17. маја у Загребу.

На списку се налазе техничари: Немања Стефановић, Михајло Митић и Никола Јововић, либера: Филип Вујић, Никола Пековић и Невен Мајсторовић, коректори: Александара Атанасијевић, Милија Мрдак и Душан Петковић, блокери: Марко Самарџић, Данило Миросављевић, Немања Радовић, Немања Чубрило и Вук Милутиновић

примачи: Никола Васић, Никола Мијаиловић, Илија Ивовић, Урош Ковачевић, Александар Веселиновић, Иван Боровњак, Немања Стевановић и Милан Перић

Први меч на турниру најбољи јуниори Србије одиграће 15. маја против Холандије, дан касније састаће се са Грчком, а у последњем колу ривал ће им бити Хрватска.

Пласман на 15. шампионат света, које ће бити одигран од 31. јула до 9. августа ове године у Пунеју (Индија), избориће само победници пет квалификационих група.

У случају истог броја бодова пласман селекција ће бити одређен према правилима ЦЕВ, прво на основу сет количника, а уколико је сет количник идентичан на основу поен количника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије