Читај ми!

Партизан славио у одбојкашком великом дербију

Одбојкаши Партизана надиграли су тим Црвене звезде са 3:1 (25:23, 20:25, 25:18, 25:13) на свом терену у последњој утакмици 21. кола одбојкашке лиге Србије. Црно-бели су овом победом дошли на трећу позицију табеле и знатно умањили предност првопласиране Звезде.

Равноправан дуел се одвијао већем делом меча али је тим Црвене звезде у трећем делу посустао и препустио домаћинима иницијативу који су то искористили за драгоцену победу.

Црно-бели су добро почели меч и средином првог сета серијом од 5 поена дошли до предности коју су успели да очувају за предност од 1:0.

У наставку се Звезда враћа у игру и успева да убедљиво дође до изједначења у сетовила али онда одједном пада у игри и домаћини потпуно преузимају иницијативу.

Партизан је потом готово рутински освојио два сета за коначну победу којом су црно-бели наставили победничку серију и осигурали велике шансе у борби за титулу.

Ово је Црвеној звезди други узастопни пораз, али је и даље прва на табели са 46 бодова. На другој страни, Партизан је трећи, са три бода мање и четвртим тријумфом у низу, а реванширао се и вечитим ривалима за пораз у 10. колу.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво