Одбојкаши Србије са Јапаном у мечу одлуке

Одбојкашка селекција Србије игра против тима Јапана, домаћина квалификационог турнира, утакмицу петог кола групе Б у квалификацијама за Олимписке игре у Паризу. Дуел почиње у 12.25, а његов ток можете пратити на нашем порталу.

Изабраници Игора Колаковића тренутно су на трећем месту табеле и имају 9 бодова колико има и селекција Јапана која је четврта, па је овај меч практично одлучујући за оба тима.

Победник дуела задржађе шансе да у наставку квалификација конкурише селекцијама Словеније и САД које су тренутно на првом и другом месту табеле групе Б.

Само две првопласиране екипе на крају турнира обезбедиће пласман на Олимпијске игре у Паризу.

Селекција Србије је убедљивом победом над Финском са 3:0 (25:21, 25:22, 25:22) наставила победничку серију од три тријунфа начињену после јединог пораза од селекције Турске са 3:1 (22:25, 25:20, 14:25, 20:25)  на самом старту квалификација.

Домаћи терен и вероватно пуне трибине су велика предност селекције Јапана али „орлови“ самоуверено улазе у овај дуел, а селектор Игор Колаковић је већ истакао да је тиму за пласман на Олимпијске игре неопходно да тријумфује до краја квалификација. 

На другој страни и селекција Јапана је претрпела изненађујући пораз од селекције Египта са 3:2 у другом колу квалификација.

Утакмица одбојкаша Србије и Јапана почиње у 12.25, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

недеља, 28. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво