Читај ми!

Гвидети изразио захвалност одбојкашицама Србије, супрузи и ћерки

Селектор одбојкашица Србије Ђовани Гвидети изразио је захвалност на Твитеру играчицама, стручном штабу, али и супрузи и ћерки након завршетка летње турнеје.

Одбојкашице Србије предвођене селектором Гвидетијем освојиле су другом место на Европском првенству, а поред тога избориле су и такмичење на Олимпијским играма у Паризу наредне године након успешно релизованог квалификационог циклуса у Кини.

Србија је поражена у последњом колу квалификација за Олимпијске игре од Кине, али упркос овом резултату, српске одбојкашице су заузеле другу позицију и пре меча обезедиле такмичење у Паризу.

После поменутог меча, Гивдети се на Твитеру захвалио свом тиму, одбојкашицама, али и супрузи и ћерки.

"Дошли смо до краја дуге летње сезоне. Постоји изрека за коју верујем да је веома истинита: 'Промена је тешка на почетку, неуредна на средини и прелепа на крају'. Желео бих да се захвалим одбојкашицама и стручном штабу јер су уложили напоре током процеса и показали снагу тима. Они су својом вером и енергијом олакшали овај дуг пут. Такође бих се захвалио Бахар и Алисон што су биле промишљене и невероватне чак и када нису имале мужа/оца код куће током лета. Сада је време да се вратимо кући. Следеће године настављамо где смо стали како бисмо постигли још веће ствари", навео је Ђовани Гвидети.

Србија је на претходним Олимпијским играма одржаним у Токију освојила бронзану медаљу.

среда, 06. децембар 2023.
1° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара