Читај ми!

Српски клубови сазнали ривале у купу ЦЕВ

Одбојкаши Радничког из Крагујевца у првом колу Купа ЦЕВ дочекују швајцарски Линдарен Волеј Амрисвил у среду 25. октобра од 18 часова, док одбојкаши Војводине у првом колу играју са у пољском Жешуву са екипом Житичи Полисја Житомир у четвртак 26. октобра од 20 часова. Одбојкашице Црвене звезде ће у првом мечу шеснаестине финала Купа ЦЕВ дочекати Тенерифе у уторак 7. новембра од 19 часова у Београду. Железничар из Лајковца ће у шесанестини финала Купа ЦЕВ играти против четвртопласиране екипе из друге рунде квалификација за Лигу шампиона 2024

Одбојкаши Радничког из Крагујевца у првом колу Купа ЦЕВ дочекују швајцарски Линдарен Волеј Амрисвил у среду 25. октобра од 18 часова, док одбојкаши Војводине у првом колу играју са у пољском Жешуву са екипом Житичи Полисја Житомир у четвртак 26. октобра од 20 часова.

Друга утакмица Радничког је на програму у среду 1. новембра од 19. часова у Амрисвилу. Реванш утакмица одбојкаша Војводине ће се одиграти у среду 1. новембра у Новом Саду од 19 часова.

Раднички ће, уколико елиминише Швајцарце, у шеснаестини финала (22. и 29. новембар) Купа ЦЕВ играти против румунске Крајове, док би Војводина у истом термину, уколико буде боља од Украјинаца, играла против шпанске Рио Дуеро Сорије.

Одбојкашице Црвене звезде ће у првом мечу шеснаестине финала Купа ЦЕВ дочекати Тенерифе у уторак 7. новембра од 19 часова у Београду.

Друга утакмица је на програму у среду 15. новембра од 20 часова по нашем времену на Тенерифама. Железничар из Лајковца ће у шесанестини финала Купа ЦЕВ играти против четвртопласиране екипе из прве рунде квалификација за Лигу шампиона 2024.

Лајковчанке ће гостовати у првом мечу, док ће у реваншу играти на свом терену. Термини су 8. и 15. новембар. У првој групи прве рунде квалификација у Загребу ће играти Младост Загреб, Гацко, Херцег Нови и Астерикс Аво Беверен, док ће у другој групи у Брну, у Чешкој играти Кралово Поле Брно, ЦС Волеј Алба Блаж, ЦВ Гран Канарија и Хапоел Кфар Саба.

По две првопласиране екипе из обе групе ће се пласирати у другу рунду квалификација, док ће преостале екипе наставити такмичење у Купу ЦЕВ.

Из друге рунде квалификација пласман у Лигу шампиона избориће две првопласиране екипе, док ће трећа и четврта такмичење наставити у Купу ЦЕВ.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво