Читај ми!

Колаковић: Одиграли смо добар меч против тврдог противника, увод за следећу фазу

Селектор одбојкаша Србије Игор Колаковић после убедљиве победе наших спортиста, изјавио је за РТС да је Чешка била "тврд противник", али сматра да су његови изабраници одиграли добар меч. Српски одбојкаш Петар Крсмановић истиче да ће "окршај са Пољацима бити далеко тежи".

Одбојкаши Србије су у осмини финала победили Чешку са убедељивих 3:0. У четвртфиналу ће играти, у уторак против победника меча Пољска-Белгија.

Игор Колаковић изјавио је за РТС да су Чеси били тврд противник, како су и очекивали, нарочито на елементу сервиса и прима.

"Нисмо их пуно померали, али смо неке ствари радили јако, јако добро. Било је ту и ствари које нисмо урадили како треба, али генерално у правом тренутку смо урадили праве ствари, нарочито на елементу одбране и блока. Мислим да смо одиграли добар меч и увод за следећу фазу", истиче Колаковић.

"Треба да верујемо у полуфинале"

Петар Крсмановић сматра да су одбојкаши Србије заслужи четвртфинале. "Окршај са Пољацима ће бити далеко тежи него овај, али ми пре свега треба да верујемо у нас да можемо да уђемо у полуфинале", каже Крсмановић.

Чекамо уторак и утакмицу која почиње у 18 сати, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара