Читај ми!

Одбојкашице против Украјинки комплетне и спремне за победу

Одбојкашице Србије прву утакмицу на Европском шампионату у Белгији играће против Украјине у петак у 17 сати уз директан пренос на РТС-у.

Ђовани Гвидети потврдио је да су његови помоћници из Турске Саим Пакан и Фатих Јагџи из другог покушаја добили визу за Белгију и стижу у Гент са осталим тренерима, а српске репрезентативке у сваком случају спремне су за утакмицу са Украјином.

"Високе су, то могу да кажем, што смо и видели током видео анализе. Играју неку, њихову одбојку, која је мало другачија од ове која се сада игра у свету. Доста је спорија, што њима и одговара, тако да се надам да ћемо се прилагодити том стилу и победити", уверена је Маја Алексић.

"Мислим да ће свака репрезентација дати све од себе да нас победи, али баш због тога, то нам мало даје и додатни мотив да  знамо да смо добре. Али опет са друге стране, морамо да поштујемо сваког противника и максималан наш допринос да дамо", истакла је Катарина Лазовић.

Прво Европско првенство међу сениоркама одиграће Александра Узелац и Хена Куртагић.

"Невероватно, то је све што могу да кажем, јер заиста, сви ови тренинзи овде, толико нама значе, све ове утакмице, прво велико такмичење за нас", рекла је Александра Узелац.

"Мислим да ћемо доста напредовати, да ћемо радити на нашим манама, на ономе што нам фали да унапредимо нашу игру. Надамо се најбољем резултату, да једног дана заиграмо за репрезентацију сениорску као постава", додала је Хена Куртагић.

Србија је пре две године била вицешампион Европе, док је Украјина 2021. заузела 12. место на континенталном првенству.

недеља, 03. март 2024.
18° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво