Читај ми!

Одбојкашице се спремају за старт ЕП, Гвидети чека помоћнике из Турске

Стручни штаб селектора Србије Ђованија Гвидетија још увек није потпуно комплетан у Генту, где се одбојкашице Србије спремају за почетак Европског првенства и први меч који их очекује у петак.

Двојица од тројице његових помоћника из Турске Саим Пакан и Фатих Јагџи нису добили визу за Белгију, али постоји могућност да ће се ускоро придружити тиму Србије.

"Мислим да се неке ствари крећу набоље у Турској. Многи су се узнемирили после мог твита кад сам критиковао одлуку амбасаде да им не изда визу. И представници власти у Турској покушавају да нам помогну. Сада сам позитиван у погледу њиховог доласка на шампионат", истакао је Ђовани Гвидети, селектор женске одбојкашке репрезентације Србије.

Након ускраћивања визе његовим асистентима из Турске Гвидети је написао на друштвеним мрежама:

"То су врхунски тренери. Надам се да ће ово бити последњи пут да спортски радници из Турске доживљавају овакве проблеме са визом. Бићу више него срећан ако бих видео неке надлежне органе да покушају да реше овај проблем. Не због мене и због мог тима, већ због вредности бренда интернационалне одбојке".

Одбојкашице Србије фокусиране су на тренинге и не размишљају много о административним проблемима.

За сваки случај скаут Александар Цветковић допутовао је из Београда са тимом да помогне Бојану Ступару и остаће у Белгији и кад дође Фатих Јагџи.

недеља, 28. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво