Читај ми!

Одбојкашице Србије стигле у Белгију

Одбојкашице Србије стигле су у Белгију где ће играти утакмице групне фазе Европског првенства.

Селектор Ђовани Гвидети није желео након путовања превише да оптерети наше репрезентативке, које су са осмехом одрадиле први тренинг у Генту.

"Дуго смо се спремали за ово Европско првенство и стварно се радујемо почетку. Дошли смо и видели халу, лепи су услови. Познато нам је све тако да једва чекамо да почне Европско првенство", рекла је Теодора Пушић.

Тренинг је обављен у помоћној хали за загревање, јер се главни терен још увек прирема за такмичење.

"Прва утакмица је у петак против Украјине. Надам се да ћемо то отворити онако како умемо и можемо и наравно остварити победу. Жељне смо утакмица, стварно све једва чекамо да крене такмичење", сматра Бојана Дрча.

Србија ће играти у групи А са Белгијом, Пољском, Словенијом, Украјином и Мађарском. Најтежи ривал нашој репрезентацији у првој фази биће селекција Пољске.

"Показале су Пољакиње велики квалитет у Лиги нација. Нама је врло битно да их победимо, како би лакше ушле у четвртфинале и надам се после у полуфинале и финале", рекла је Ана Бјелица.

Европско првенство за одбојкашице одржава се од 15. августа до 3. септембра у четири земље - Белгији, Италији, Немачкој и Естонији.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво