Читај ми!

Почела изградња Националног одбојкашког тренажног центра

Почела је изградња Националног одбојкашког тренажног центра на Новом Београду, полагању камена темељца присуствовала је и председница Владе Републике Србије Ана Брнабић. Објекат ће бити један од најваременијих спортских центара у држави.

Србија је у мушкој и женској конкуренцији од 2017. године освојила укупно 34 медаље, од тога 13 златних, 12 сребрних и седам бронзаних медаља што је ставља у ред најуспешнијих репрезентативних спортова у Србији.

"Предуслов за континуитет тих врхунских резултата јесте да наши спортисти, када овај центар буде завршен у мају 2025. године, добију услове достојне светских првака, њиховог рада и талента како би и будуће генерације могле да буду тако успешне", навела је премијерка.

Брнабић је нагласила да је успесима српских спортиста допринела и Влада Србије, тако што је више него дупло повећала улагање у спорт.

Национални тренажни одбојкашки центар имаће површину од 20,3 хиљаде квадрата, а вредност пројекта је 22,4 милиона евра. Рок за завршетак радова је нешто мање од две године.

Центар ће имати три сале за тренинг, две сале за одбојку на песку, смештајне капацитете за спортисте, пратеће спортске објекте и припадајући пословни простор, односно медицински центар, теретану, ординацију за спорт и две гараже.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво