Читај ми!

Одбојкаши Србије против Турске у Токију отварају квалификације за ОИ у Паризу

Светска одбојкашка федерација (ФИВБ) саопштила је распоред и сатницу турнира квалификација за Олимпијске игре у Паризу, објавио је ОСС. Одбојкаши Србије играће у Б групи квалификација за ОИ са Јапаном, САД, Словенијом, Турском, Тунисом, Египтом и Финском, а турнир је на програму од 30. септембра до осмог октобра у Токију.

Србија ће у првом колу играти 30. септембра против Турске од шест часова по централноевропском времену. Србија ће се дан касније у исто време састати са Тунисом, а у трећем колу трећег октобра играће против Египта.

Ривал Србије у четвртом колу, четвртог октобра од шест сати биће Финска, а два дана касније је на програму дуел са Јапаном од 12.25 сати.

Србија ће у шестом колу седмог октобра играти против САД од девет часова, а у последњем колу осмог октобра у исто време са селекцијом Словеније.

У А групи у Рио де Жанеиру играће Бразил, Италија, Иран, Куба, Украјина, Немачка, Чешка и Катар. Ц групу чине Кина, Пољска, Аргентина, Холандија, Канада, Мексико, Белгија и Бугарска. Мечеви Ц групе биће одиграни у Кини.

Пласман на ОИ у Паризу избориће по две најбоље репрезентације из сваке групе, односно укупно шест репрезентација. Директан пласман на ОИ обезбедила је домаћин Француска.

Олимпијске игре ће бити одржане од 26. јула до 11. августа наредне године у Паризу.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво