Читај ми!

Колаковић: Надам се да ћемо дати све од себе у Нагоји, сваки меч је важан

Селектор мушке одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић изјавио је да ће његов тим дати максимум на мечевима прве недеље Лиге нација у јапанској Нагоји.

Одбојкаши Србије ће у суботу отпутовати у Јапан, а Колаковић ће у петак после тренинга да објави списак одбојкаша који ће играти у Нагоји.

"Када говоримо о протеклом периоду, могу да кажем да су момци дали свој максимум. Мада је то за одбојкашку репрезентацију нормална ствар. Урадили смо много посла, имали смо добре услове. Једино што је сметало је болест Марка Ивовића, Александар Атанасијевић је пропустио неколико тренинга због проблема са коленом, Дражен Лубурић због задње ложе... Али то их неће спречити да буду у тиму и дају максимум у утакмицама које су пред нама", рекао је Колаковић на конференцији за медије у Београду, пренео је званични сајт Одбојкашког савеза Србије.

Он је истакао да ће Србија у Лиги нација сваки меч одиграти на највишем нивоу.

"Свака утакмица нам је јако важна, сваки сет је важан. Нисмо дошли до онога што смо желели, да идемо са најјачим тимом у Нагоју. Играчи који су имали операционе захвате, Срећко Лисинац и Урош Ковачевић, неће бити с нама. Марко Подрашчанин је на заслуженом одмору. То нам ремети планове, али не и амбиције. Волео бих да причамо о момцима који су ту. Они су заслужили радом и односом. Биће јако тешко, изазовно. Надам се да ћемо одржати атмосферу коју имамо и да ћемо дати све од себе у Нагоји", закључио је селектор Србије.
Србија ће у Нагоји играти са Јапаном, Кином, Пољском и Словенијом.

"Не знамо саставе наших противника. Али као што је селектор рекао, важно је да будемо максимално мотивисани. Поучени прошлогодишњим искуством, знамо да су битне прве утакмице. Морамо да дамо максимум иако нећемо да будемо комплетни. Није идеална ситуација, али имамо наше шансе. Противници су по мери и имаћемо шансу да сваког победимо", рекао је српски одбојкаш Александар Атанасијевић.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво