Читај ми!

Ђовани Гвидети: Желим да освојим злато на Олимпијским играма

Нови селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Италијан Ђовани Гвидети изјавио је да му је велика жеља да са нашим националним тимом освоји златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу.

Гвидети је тренер турског Вакифбанка, а на клупи селекције Србије крајем прошле године заменио је сународника Данијелеа Сантарелија, који је преузео репрезентацију Турске.

Истакао је да су пред одбојкашицама Србије три велика такмичења у овој години. Српске одбојкашице ће први тренинг са новим селектором имати 13. фебруара у Београду.

Италијански стручњак је званично данас представљен као нови селектор Србије.

"Веома сам срећан што сам добио шансу да водим Србију. Промене су добре у животу, а тако и у спорту. Ближе се ОИ, а златна медаља је жеља одбојкашица Србије. Променио се систем такмичења и Србија има велике шансе да избори пласман на ОИ", рекао је Гвидети на конференцији за новинаре у Београду.

Гвидети је од 2008. тренер Вакфибанка, с којим је до сада освојио четири титуле на клупском првенству света, пет пута се домогао ЦЕВ Лиге шампиона, седам пута био првак Турске, а освојио и пет трофеја у националном Купу и четири титуле победника Суперкупа те земље.

субота, 10. јун 2023.
24° C

Коментари

A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
Pitanje :
У Темерину отворено највеће товилиште кечига у Србији
Dr Protic
Сутра се широм Србије обележава Међународни дан џеза
Savet koji moze da pomogne
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут