Читај ми!

Бојана Миленковић: Бориле смо се од првог до последњег поена, зато смо ми Србија

Српска одбојкашица Бојана Миленковић каже да је пресрећна пласманом у финале Светског првенства и истиче да одбојкашице Србије још нису ни свесне шта су урадиле.

Србија је синоћ у пољским Гљивицама савладала у полуфиналу селекцију САД 3:1 по сетовима (25:21, 25:20, 17:25 и 25:23), после 97 минута игре, а Бојана Миленковић истиче да одбојкашице Србије још нису свесне шта су урадиле.

"Била је то тешка утакмица. Бориле смо се од првог до последњег поена. Зато смо ми Србија, зато што никада не клонемо духом. У трећем сету је дошло до пада концентрације, али смо све то исправиле у четвртом. Спремићемо се добро за финале", изјавила је Миленковићева, пренео је Одбојкашки савез Србије.

Мина Поповић: У финалу ћемо играти са истом жељом и жаром

Мина Поповић наглашава да је тешко наћи речи после утакмице са САД у Пољској.

"Са њима је увек тешко. Овог пута смо показале ко смо и шта смо. Успели смо да их сломимо и да победимо. Мислим да је свака од нас спремна да помогне и да да све од себе на овом турниру, који се игра јако дуго. Није толико важно ко ће нам бити противник у финалу, јер да би се постао светски шампион морају сви тимови да се победе. У финалу ћемо играти са истом жељом и жаром", навела је Поповићева. 

Србија ће у суботу у финалу играти са победником дуела између Бразила и Италије, који је на програму вечерас од 20 сати. Финале ће бити одиграно у суботу од 20 сати у холандском Апелдорну.  

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара