Читај ми!

Тијана Бошковић: Следи нам кључна утакмица на СП

После осме убедљиве победе одбојкашица Србије на светском првенству изабранице Данијелеа Сантарелијаочекују да наставе убедљиву одбрану титуле. Тијана Бошковић је истакла да нашем тиму следи можда и најважнија утакмица за одржање концентрације, а Маја Алексић је уз задовољство због последње победе истакла да је тим максимално спреман за нове изазове.

Србија је савладала Турску са 3:0 у мечу четвртог кола групе Ф друге фазе такмичења на Светском првенству и са првог места иде у четвртфинале.

"Очекује нас најважнија утакмица од почетка турнира. Без обзира против кога будемо играли, желимо победу и пласман у полуфинале СП. Против Турске смо показали једну солидну игру у прва два сета, док смо у трећем имали један мали пад концентрације. Успели смо да се вратимо и да победимо са 3:0. Никада нисмо калкулисали, следи нам кључна утакмица у нокаут фази СП, а ми ћемо да се потрудимо да победимо", рекла је Бошковићева, пренео је званични сајт Одбојкашког савеза Србије.

Српска одбојкашица Маја Алексић рекла је да је задовољна победом против Турске.

"Сада нас очекује тежи део. Било је неких ситнијих грешака на мечу са Турском. То је нормално, јер је тешко да одиграмо цело првенство без грешке. Видећемо ко ће нам бити противник. Имамо довољно времена да се припремимо за четвртфинале. Бићемо максимално спремнен, јер знамо зашто смо дошле на СП", изјавила је Алексићева.

Одбојкашице Србије су освојиле прво место у групи Ф са 26 бодова и у недељу ће се преселити у Гљивице где ће играти четвртфинале у коме ће им супарнице бити одбојкашице Пољске.

Наше одбојкашице су већ надиграле селекцију домаћина Пољке у групној фази а у четвртфиналу ће играти у уторак, 11. октобра у Гљивицам.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара