Читај ми!

Одбојкашице Србије почеле припреме за Светско првенство

Женска сениорска репрезентација Србије, актуелни светски првак, одрадила је три тренинга у оквиру припрема за Светско првенство 2022, које ће се одиграти у Холандији и Пољској од 23. септембра до 15. октобра.

Данијеле Сантарели, први тренер женске сениорске репрезентације Србије, на припреме је позвао 17 играчица.

На списку су: техничари: Бојана Дрча и Слађана Мирковић; коректори: Ана Бјелица и Тијана Бошковић; либера: Теодора Пушић, Бојана Гочанин и Александра Јегдић; блокери: Јована Стевановић, Мина Поповић, Маја Алексић, Јована Коцић и Миња Осмајић; примачи: Бранкица Михајловић, Бјанка Буша, Бојана Миленковић, Катарина Лазовић и Сара Лозо.

Сениорке Србије ће тренирати у дворани СЦ Вождовац на Бањици, у Београду, до 11. августа, када је планиран одлазак на Копаоник. Базични део припрема на Копаонику биће спровден од 11. до 24. августа.

По повратку у Београд, сениорке Србије одиграће пријатељску утакмицу са Холандијом, крајем августа.

Почетком септембра Србија путује у Напуљ, где ће играти на припремном турниру три пијатељске утакмице, против Италије, Турске и Пољске.

Екипа Србије актулени је шампион света и у одбрану светског трона креће из групе Ц, где ће бити са САД, Немачком, Бугарском, Канадом и Казахстаном.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво