Црвена звезда убедљива против Мадеире

Одбојкашице Црвене звезде убедљиво су у дворани Шумице победиле португалску Мадеиру са 3:0 (25:10, 25:11, 25:5) у првом мечу шеснаестине финала Купа ЦЕВ.

Црвено-беле су током 52 минута противницама препустиле само 26 поена и стекле велику предност пред реванш, који ће се играти 9. децембра у Португалу од 20.30 по средњоевропском времену.

Противник Црвене звезде у осмини финала Купа ЦЕВ биће бољи из дуела Истре и Менорке.

Србију ће у осмини финала Купа ЦЕВ представљати и Динамо Азотара из Панчева, пошто је Турк Телеком одустао од учешћа. Динамо ће у осмини финала играти са победником дуела аустријског Шпаркасе Клагенфурта и португалског Депортиво Рибеиренсеа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се