Одбојкашице Србије победиле Италију

Женска одбојкашка репрезентација Србије победила је у Мантови Италију са 3:1 у сетовима (10:25, 25:23,28:26, 25:23), у припремној утакмици за Европско првенство у Пољској.

Најефикасније у екипи Србије биле су Брижитка Молнар и Милена Рашић са по 14 поена, док је поен мање постигла Јована Бракочевић. 

"Ова утакмица није била класична пријатељска, играле смо пред пуним трибинама у великој дворани и било је врло напето. Обе екипе су пружиле максимум и зато ова победа прија. Показале смо да имамо већи број играчица које могу да играју добро и победе противника какав је Италија", рекао је селектор Србије Зоран Терзић.

Одбојкашице Србије ће од 11. до 13. септембра у Верони учествовати на међународном турниру "Витал Натур Куп" са селекцијама Италије, Пољске и Бугарске.

У првом колу, у петак Србија игра против Пољске, у другом колу против Белгије, а последњег дана турнира, у недељу, противник ће им бити домаћин Италија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво