Колаковић: Добро смо се забављали

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић оценио је да је његова екипа показала карактер на утакмици против Финске и рекао да су се играчи Србије добро забављали на том мечу.

"Ово је веома важна победа. У оваквим мечевима репрезентација треба да покаже карактер. Најлакше је отићи са Европског првенства, али наша обавеза је, иако нисмо у ситуацији да се боримо за медаљу, да покажемо висок ниво игре и екипе", рекао је Колаковић.

"Вечерас смо се лепо забављали, иако нећемо играти у полуфиналу. Ово је била добра прилика да се проведемо вечерас", додао је он.

"Против Холандије нећемо имати прилику да се забављамо, то је важна утакмица због петог места на Европском првенству. Даћемо све од себе, пробаћемо да победимо. Они су у успону форме, били су близу победе против Бугарске", сматра Колаковић.

"Данас смо играли добро, а Финци су одиграли мало слабије. Против Холандије ћемо пружити максимум, желимо да што боље завршимо првенство па ћемо, када се саберемо, да анализирамо резултате. Холанђани играју добро на турниру и биће нам теже него против Финске", рекао је Герић.

"Почели смо слабије јер смо знали да не идемо у полуфинале, али и поред тога добро смо играли и сада настављамо борбу за пето место. Неће бити лако против Холанђана, нећемо играти са истим жаром као да смо у полуфиналу. Надам се да ћемо победити јер је то последња утакмица и желимо да се на леп начин опростимо од такмичења и освојимо пето место", рекао је Старовић.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво