Владимир Јанковић шеф стручног штаба одбојкашица Динама

Познати одбојкашки тренер Владимир Јанковић следеће две године биће шеф стручног штаба женског тима Динамо из Панчева, објављено је на конференцији за новинаре тог клуба.

Први тренер сениорске екипе Динама биће Александар Владислављев, а у раду са панчевачким одбојкашицама помагаће му Бојан Живић.

Јанковић је познато одбојкашко име, вишеструки југословенски репрезентативац, селектор мушке репрезентације Југославије, потом Хрватске и Словеније, тренер више клубова, а највећи успех остварио је освајањем Купа Европе са италијанским Панини Филипсом из Модене.

Владисављев је бивши играч Црвене звезде и Смедерева, а потом тренер Смедереваца и Баваништа, које је последњих година од најнижег ранга довео до прволигашког такмичења.

Живић је био играч београдске Роде и Милиционара, а као тренер млађих категорија радио је у београдском Фениксу и Радничком, а у Динамо долази са места тренера београдске Визуре супер нове.

Циљ новог стручног штаба панчевачких одбојкашица је двојак - да са младим, претежно панчевачким играчким кадром уђе у плеј-оф државног првнества и да у Европи стигне што даље, али истовремено и да од добре домаће играчке базе створи јаку подлогу за нови српски одбојкашки бренд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара