Бањалучани спремни

Екипа Радио-телевизије Републике Српске учествоваће на овогодишњем XII Меморијалном турниру РТС у малом фудбалу „Играјмо за 16“. На адресу РТС недавно је стигло писмо капитена и вође екипе Милорада Арлова у коме се истиче значај који су наше колеге из Бањалуке дали овом турниру.

У писму се поред осталог каже: „ Наша је морална обавеза и част да одамо пошту пгинулим колегама и овим симболичним спортским сусретима подсјетимо на страдање колега РТС-а који су од НАТО бомбардовања погинули радећи професионално свој посао. Част нам је да на турниру учествујемо са представницима медија, војске, полиције, љекара и дијаспоре.

Наш менаџмент и генерални директор Драган Давидовић је без размишљања прихватио Ваш позив да екипа РТРС-а учествује на овом меморијалном турниру. Колико овај турнир значи нама толико смо наишли на подршку: Фудбалског савеза РС и генералног секретара Родољуба Петковића, Министарства за омладину, породицу и спорт у влади Републике Српске и министра Наде Тешановић, града Бањалуке и градоначелника Драгољуба Давидовића, као и Бањалучке пиваре који су понудили да буду спонзори екипе РТРС-а у спортској опреми....

Наша екипа је састављена од свих сектора Радија и телевизије РС: реализатора радио програма, спортских новинара, коментатора, камермана, монтажера, возача и осталих служби ...".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво