Читај ми!

"Играјмо за шеснаест" расте из године у годину, суперфинале се игра у недељу

У недељу 23. априла игра се суперфинале меморијалног турнира "Играјмо за шеснаест". Организовањем турнира РТС не дозвољава да се заборави шеснаест погинулих колега у НАТО бомбардовању 1999. године.

Екипа Обезбеђење РТС-а први је учесник суперфинала меморијалног турнира РТС-а "Играјмо за 16" које ће се играти у недељу 23. априла у Спортском центру Вождовац на Бањици.

"Екипа Обезбеђење већ шести пут учествује у великом суперфиналу и иза екипе Ветерана најефикаснија је у такмичарској групи РТС-а", рекао је Мирослав Медић, председник организационог одбора.

Пре суперфинала, у суботу 22. априла у Спортском центру "Раковица" играју се две баражне утакмице.

У првој се састају екипе Ветерани 50+ са екипом Гарнизона копнене војске Ниш, док ће у другој играти победник овог дуела против екипе ГСП-а из групе Пријатељи.

Пре мушког финала турнира, играће се финале у женској конкуренцији између екипа Грочанског футсал клуба и Града Шапца.

"Ове године је био један од највећих одзива до сада, имали смо највећи број екипа до сада", рекла је Ана Петровић која наступа у женском делу турнира.

"Било је то тешко време, није било лако сабрати се и организовати турнир. Ипак захваљујући колегама са телевизије и радија успели смо да организујемо овај турнир са циљем да не заборавимо наше колеге који су на такав начин изгубили живот у НАТО бомбардовању", каже Влада Радичевић, коментатор турнира.

Меморијални турнир из године у годину расте и шири се у велики број градова у Србији, али и на регион.

"Ово је можда најјачи и најбољи турнир у малом фудбалу који се на овим просторима одржава. Уз фер плеј, тужно сећање, поштовање према породицама настрадалих игра се и обар мали фудбал, са доста лепих голова", додао је Радичевић.

Суперфинале се игра у недељу 23. априла од 13 часова, а пренос ће бити на Другом каналу РТС-а.

недеља, 10. децембар 2023.
4° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу