Читај ми!

Шабац и Бор у финалу Групе Градова

Сјајан фудбал смо видели од представника градова на меморијалу. За нијансу су биле боље екипе из Шапца и Бора које су у полуфиналним мечевима савладале представнике из Грачанице и Ниша.

Пре полуфинала одигране су утакмице по групама.

У групи А екипа из Ниша је већ после две утакмице и победе над екипама из Суботице и Грачанице обезбедила прво место, док је у тврдој и неизвесној утакмици до самог краја Грачаница голом Драговића у 25 минуту успела да савлада Суботицу и прође у полуфинале.

Код групе Б, момци из Шапца су показали одличан квалитет већ на првој утакмици против некадашњег првака меморијала, екипе из Бора и заслужено као првопласирани отишли у полуфинале.

У екипи из Шапца највише се истакао Александар Миловановић који је са чак 6 голова убедљиво први на листи стрелаца. Бор је лакше него што се очекивало савладао Крагујевац и заказао дуел против победника групе А, екипе из Ниша.

У полуфиналним дуелима Шабац је преокренуо против Грачанице и убедљиво је савладао са 6-1, док је Бор показао квалитет против одличне екипе из Ниша.

Финале групе Градови заказано је за 18. јун у спортском центру на Бањици, где ће победник укрстити копља са победником из групе Ветерани 40+, ветеранима Ватрогасне бригаде или ветеранима ФК Партизан.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво