Читај ми!

Шабац и Бор у финалу Групе Градова

Сјајан фудбал смо видели од представника градова на меморијалу. За нијансу су биле боље екипе из Шапца и Бора које су у полуфиналним мечевима савладале представнике из Грачанице и Ниша.

Пре полуфинала одигране су утакмице по групама.

У групи А екипа из Ниша је већ после две утакмице и победе над екипама из Суботице и Грачанице обезбедила прво место, док је у тврдој и неизвесној утакмици до самог краја Грачаница голом Драговића у 25 минуту успела да савлада Суботицу и прође у полуфинале.

Код групе Б, момци из Шапца су показали одличан квалитет већ на првој утакмици против некадашњег првака меморијала, екипе из Бора и заслужено као првопласирани отишли у полуфинале.

У екипи из Шапца највише се истакао Александар Миловановић који је са чак 6 голова убедљиво први на листи стрелаца. Бор је лакше него што се очекивало савладао Крагујевац и заказао дуел против победника групе А, екипе из Ниша.

У полуфиналним дуелима Шабац је преокренуо против Грачанице и убедљиво је савладао са 6-1, док је Бор показао квалитет против одличне екипе из Ниша.

Финале групе Градови заказано је за 18. јун у спортском центру на Бањици, где ће победник укрстити копља са победником из групе Ветерани 40+, ветеранима Ватрогасне бригаде или ветеранима ФК Партизан.

субота, 10. јун 2023.
26° C

Коментари

A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
Pitanje :
У Темерину отворено највеће товилиште кечига у Србији
Dr Protic
Сутра се широм Србије обележава Међународни дан џеза
Savet koji moze da pomogne
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут