Читај ми!

Одржан меморијални турнир "Играјмо за 16" у стоном тенису

У знак сећања на 16 погинулих радника РТС-а 1999. године, одржан је девети турнир у стоном тенису у оквиру меморијала "Играјмо за 16". Весна Грба одбранила је прво место у женској, док је Саша Митровић најбоље пласиран у мушкој конкуренцији.

У "СЦ Мастер" у Земуну одржано је такмичење у стоном тенису у знак сећања на шеснаест погинулих радника РТС-а.

"Такмичење у стоном тенису је посебно лепо из разлога што имамо више конкуренција. Нарочито бих се захвалио дамама за допринос, као и учешћу".

Монтажерка Весна Грба одбранила је прво место у женској конкуренцији, савладавши у финалу са 3:0 у сетовима, радницу документације Селену Петровић.

"За све нас, ово првенствено значи сећање на наше колеге, а прилика да се дружимо ван посла је свакако непроцењива, то се одрази после и на бољу сарадњу на послу", рекла је Весна.

Најбољи у мушкој конкуренцији био је Саша Митровић, колега из технике, који је у финалу са 3:0 у сетовима победио уредника информативног програма РТС-а Ненада Љ. Стефановића.

Митровић је славио и у дубл конкуренцији, пошто је заједно са Александром Буђеланом победио у финалу.

"Није битно ко ће победити, битно је учествовати и сетити се на наше колеге које су погинуле и да никада не заборавимо на њих", рекао је Александар Митровић.

Такмичење је подржао и председник Стонотениског савеза Србије Александар Каракашевић. 

"Стони тенис игра јако пуно људи рекреативно, леп је спорт јер свако може да та игра. Највећи проблем је што људи мисле да поставиш сто и свако може да га игра. То ипак није баш тако. Драго ми је, што је у питању РТС и што је одлична конкуренција, сећам се да су долазили људи из читаве Србије. Надам се да ће следеће године бити потребна још већа сала", рекао је Александар Каракашевић. 

"Захвалила свим колегама које су дошли на турнир, потом Спортском центру Мастер, као и Светозару Станковићу, пријатељу из спортског савеза Београда", рекла је Драгица Живановић.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара