Читај ми!

Одржан меморијални турнир "Стјепан Лазић“ у Вајској

Прво издање меморијалног турнира "Стјепан Лазић“, одржано је у месту Вајска, које се налази у близини границе Србије и Хрватске. Победник турнира је екипа Тврђава Бач. На турниру је учестововала и екипа ветерана РТС-а, која је заузела треће место.

Осам екипа учествовало је на турниру који се одржава у част погинулог Стјепана Лазића, некадашњег фудбалера ФК Лабудњача из Вајске, а потом и тренера омладинаца те екипе.

Турнир је одржан у месту Вајска, које се налази у близини границе Србије и Хрватске.

Иако је такмичење било меморијалног карактера, виђен је одличан, узбудљив и неизвестан фудбал, а трибине школске хале у Вајској биле су испуњене до последњег места.

У Вајској је учествовала и екипа ветерана РТС-а, учесник турнира "Играјмо за 16", који се игра у част 16 преминулих колега у бомбардовању 1999. године.

За тим ветерана РТС-а наступали су: Милан Рашета, Бојан Милиновић, Зоран Бајчетић, Небојша Терзић, Недељко Перлић, Мирослав Медић, Александар Петровић и Душко Радић. 

Победник турнира и освајач пехара је тим Тврђава из Бача, која је у финалу савладала Славију из Бођана, након бољег извођења пенала.

Треће место освојила је екипа наше куће, која је такође победу извојевала након бољег шутирања пенала, против тима „Равна гора".

Турнир у Вајској био је сјајна увертира и промоција меморијалног турнира "Играјмо за 16", а тим наше куће захваљује се организатору и пријатељима из Србије, региона и читаве Европе, који учествују и помажу турнир.

Након турнира, додељени су пехари, док је специјално признање и плакету за допринос и развој меморијалног турнира "Играјмо за 16",  Ивану Фину из тима "Равна гора", доделио председник организационог одбора међународног меморијалног турнира, Мирослав Медић.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара