Баскеташи одиграли први круг у групној фази такмичења

Шеснаест утакмица одиграно је првог такмичарског дана у баскету "три на три" на овогодишњем РТС-овом турниру "Играјмо за 16".

У присуству великиког броја посетилаца у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије одиграно је прво коло меморијалног турнира "Играјмо за 16" у баскету 3x3.

Представници екипа, подељени у две групе (А и Б) дали су максимум на паркету и испод оба обруча, али је на крају дана квалитет био на страни такмичара у групи А.

Мечеви су се завршавали у самом финишу и утакмице одлучивале бројем постигнутих поена, поштујући правило да свака утакмица симболично траје до 16 минута или 16 постигнутих поена.

Посебно узбудљив је био сусрет између прошлогодишњих финалиста, тимова Спортска и ДВД Врачар. Одлична екипа Министарства финансија, која је имала премијеру на турниру, као и тим БИА су са половичним учинком првог дана истакли кандидатуру за пролазак у четвртфинални део турнира.

У групи Б, тимови Пописна комисија, двоструки шампиони турнира Рекреативци и Кленови већ су обезбедили место у четвртфиналу, а велика борба водиће се следећег викенда за четврто место у групи.

Други део групне фазе одиграће се у недељу 15 марта, почетак у 14.30 часова, такође у сали Завода за спорт и медицину спорта на Кошутњаку.

Резултате и распоред турнира у баскету можете погледати овде.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво