Читај ми!

Одиграно прво коло друге фазе "Играјмо за 16"

Протеклог викенда одржано је прво коло друге фазе Меморијалног турнира РТС-а у малом фудбалу "Играјмо за 16". Екипе РТС-а играле су утакмице у републичком Заводу за спорт и медицину спорта, док су екипе групе Пријатељи, Медији, Партнери и Чувари Србије наступиле у сали Поско арене у Београду.

Ову рунду обележио је несвакидашње велики број мечева који су регистровани службеним резултатима.

Наиме, на мегдан ривалима нису изашли ПУ Палилула, УС Полиције, ПУ Раковица (из групе „Чувари Србије"), ТАНЈУГ (група „Медији") и Управа града (група „Пријатељи"), тако да руководиоцу такмичења Горану Мишићу и Такмичарској комисији није преостало ништа друго него да за зеленим столом доделе чак пет победе од по 3:0 (ПФФ) тимовима који су у заказаним терминима узалуд очекивали своје противнике. 

У групи „Чувари Србије" одиграна је једино утакмица 250. Ракетна бригада - „Курјаци са Ушћа", у којој су ривали поделили бодове (1:1).

У групи „Медији" виђена су два сусрета: „РАС Србија" је сигурним наступом савладао „Арену спорт" са 4:1, док је тим дневног листа „Спорт" против Српског телеграфа успео да избори нерешен резултат (1:1) поготком искусног Терзића у драматичној завршници. Меч РТВ БН - „Србија данас" је одложен.

„Треф спорт" и „Интелектуалац СГ" су у групи „Партнери" забележили своје прве овогодишње победе, а сусрет БИА - „Пола пола" одложен је за 19. март.

Најубедљивији тријумф овога викенда остварен је у групи „Пријатељи": Српска је славила против Кадета Војне академије са 4:0 и тиме заузела водећу позицију на табели. За многе неочекивано Ветерани ФК Партизан изгубили су од УВФК Београд (0:2), а ЈП „Ада Циганлија" је савладало Аеродром „Никола Тесла" са 2:1.

Стандардно занимљиви и садржајни мечеви виђени су у оквиру групе „РТС". Очекиване победе забележили су Радио Београд, Ветерани и Обезбеђење, док су Информативни програм и ЕКГ у међусобном одмеравању снага морали да се задовоље праведном поделом бодова.

Једино у Групи „РТС" није било сусрета који су регистровани без борбе или су пак одложени, а у њој је виђено и највише постигнутих голова - укупно 11 на четири одигране утакмице. 

Резултате и тренутне табеле у свим групама можете погледати овде: РТС,  Пријатељи, Медији, Партнери и Чувари Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара