Читај ми!

Обезбеђење суперфиналиста турнира „Играјмо за 16"

Екипа Обезбеђења тријумфовала је у завршници такмичења за тимове Радио-телевизије Србије и пласирала се у суперфинале турнира „Играјмо за 16".

Прошлогодишњи свеукупни победник турнира у малом фудбалу „Играјмо за 16" екипа Обезбеђења РТС-а тријумфовала је у завршници такмичења за тимове Радио-телевизије Србије и у финалу савладала екипу ЕКГ.

Обезбеђење се овом победом директно пласирало у суперфинале турнира „Играјмо за 16" у априлу и добило прилику да одбрани шампионску титулу освојену прошле године.

У завршници турнира за РТС-ове екипе данас у хали „Слодес" екипа Обезбеђења је савладала екипу ЕКГ-а резултатом 3: 1 (2:0). Екипа ЕКГ овогодишњи турнир је завршила на другом месту.

Утакмица за треће место, између тимова Отписани и Информативни програм, завршена је резултатом 3:0 за Информативни програм после нерешеног резултата у полувремену (0:0). Екипа Информативног програма освојила је треће место, Отписани су четврти, али су све четири екипе примиле пехар организатора турнира.

За најбољег стрелца РТС-овог турнира проглашен је Филип Савић (Обезбеђење), најбољи играч турнира је Ранко Бешовић (Отписани), најбољи голман је Арсовић (ЕКГ).

Награду за фер-плеј (за најмање жутих, црвених картона и прекршаја) добила је екипа ФК Возни парк.

Пехаре за учешће и пласман свим финалистима уручио је Мирослав Медић, представник породица погинулих радника и члан Организационог одбора турнира, док су медаље за прве три првопласиране екипе уручили Светозар Станковић и Душко Радић, чланови Организационог одбора турнир. Славољуб Величковић, руководилац такмичења, уручио је медаље судијама на турниру.

Ове године на XVI Меморијалном турниру који се игра у знак сећања на погинуле раднике РТС-а током бомбардовања зграде РТС-а 1999. Године учествовало је укупно 16 екипа из РТС-а. Супер финале Меморијала „Играјмо за 16" где ће се срести најбољи из групе РТС-а, односно екипа Обезбеђења и победник из финала у коме ће играти победник групе Партнери, Пријатељи, Дијаспора, Медија и Градови, одржаће се у недељу 19. Априла у УСЦ Вождовац.

Резултате финалне и полуфиналне утакмице, као и листе стрелаца за групу РТС можете погледати овде

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара