Читај ми!

Одржан жреб другог дела турнира "Играјмо за 16"

У холу РТС-а одржан је жреб другог дела такмичења 16-тог Меморијалног турнира у малом фудбалу "Играјмо за 16" посвећеног трагично настрадалим радницима РТС-а у НАТО бомбардовању 1999-те године.

Поред 16 РТС-ових екипа чије се надметање увелико одиграва, у другом делу турнира такмичиће се 48 екипа, чије ће се утакмице такође играти у Београду. И ове године као и предходне тај део турнира чиниће тимови подељени у 6 група. У питању су групе Пријатеља, Партнера, Медија, Градова, Дијаспоре, а ту је и најлепша група коју ће чинити женске екипе. Овогодишњи турнир богатији је и за неколико нових тимова.

Извлачењу су присуствовале породице настрадалих жртава, представници такмичарских екипа и новинари. Присутнима су се обратили Мирослав Медић у име породица настрадалих радника, Светозар Станковић и Веселин Грозданић у име Организационог одбора турнира, прослављени фудбалер Ивица Краљ промотер турнира као и вршилац дужности директора РTС-а, Никола Мирков.

Екипе другог дела турнира на терен ће изаћи 7-мог марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се