РТВ Војводина и даље непобедива

У конкуренцији медија, одигране су утакмице другог кола, а најбољи утисак поново је оставила екипа РТВ Војводине.

У оквиру А групе, није одигран меч између Арена спорта и Скупштине града Београда, јер се популарни ,,Скупштинари'' ни овога пута нису појавили, тако да је меч регистрован службеним резултатом 3:0.

Друга утакмица Групе А одложена је због обавеза и једне и друге медијске куће, а утакмица је одложена за наредну суботу.

У Б групи, већ поменута екипа РТВ Војводине, поново је била убедљива. У првом колу декласирали су Спорт Клуб са 7:1, док су овога пута рутински савладали Рингиер Аксел Спрингер (Блиц) са 2:0, погоцима Тотића и Дакића у последња два минута игре.

У другом мечу Б групе, играли су Спорт нетворк и Спорт клуб.

Играчи Спорт нетворка оставили су бољи утисак и заслужено су славили. На полуврему су водили са убедљивих 3:1, да би до краја меча само одрадили посао и поставили коначних Спорт нетворк 5, Спорт клуб 2.

Стрелци за Спорт нетворк били су Вујасиновић и Шуша по два пута, док је Маринковић једном погодио мрежу Спорт клуба, за који су стрелци били Крунић и Кузмановић.

Наредно, треће коло у групи Медија играће се 23. марта у Поско Арени, након чега ће две првопласиране екипе играти и полуфиналне утакмице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара