Бор победник групе Градови

У узбудљивом финалу екипа Бор савладала је после извођења пенала екипу из Пожаревца и тријумфовала у такмичењу групе Градови на 14. Меморијалном турниру у малом фудбалу „Играјмо за 16".

У знак сећања на 16 погинулих радника РТС-а током НАТО бомбардовања 1999. године ове године први пут су се такмичиле екипе из градова у нашој земљи. У кординацији са дописничким центрима РТС-а, а на предлог Организационог одбора, ове године квалификације су одржане у Нишу, Крагујевцу, Пожаревцу, Бору, Ужицу и Зрењанину.

Резултате можете погледати овде.

Протеклог викенда у сали „Спорт Еко" у Београду одржана су полуфинала и финала за најуспешшније екипе. Победници, екипа из Бора, славили су после извођења пенала у финалу против екипе Пожаревац.

Први пут у досадашњој историји Меморијалног турнира „Играјмо за 16" мали фудбал у знак сећања на 16 погинулих радника РТС-а током НАТО бомбардовања 1999. године играле су и бројне екипе широм Србије.

Предлог Организационог одбора Меморијала „Играјмо за 16" да се такмичење прошири и на остале градове, са великим одобравањем и ентузијазмом прихваћен је ове године у Нишу, Крагујевцу, Пожаревцу,. Бору, Ужицу и Зрењанину, а многи су овом приликом се сећали и жртава у својим градовима настрадалих током бомбардовања Србије 1999. године.