У току пријаве за екипе РТС-а

Екипе Радио-телевизије Србије у малом фудбалу могу да се пријаве до 30. јануара 2012. године уколико желе да учествују на овогодишњем Меморијалном турниру "Играјмо за 16".

У току је пријављивање екипа РТС-а за Меморијални турнир „Играјмо за 16" 2012. године који ће се по 13. пут одржати у знак сећања на трагично настрадале раднике РТС-а у НАТО бомбардовању зграде у Абердаревој улици 1999. године.

Финале овогодишњег турнира заказано је за недељу 22. априла у СЦ „Шумице" на Бањици. Званичан жреб за такмичење за екипе РТС-а одржаће се у среду 1. фебруара, а прве квалификационе утакмице наших тимова предвиђене су већ у недељу 5. фебруара.

"Слањем пријавног листа на електронску адресу igrajmoza16@rts.rs  сви запослени који желе имају могућност да учествују на овогодишњем Меморијалу", објашњава Милан Суботић, спортски директор турнира. "Пријаве већ полако стижу, са посебним задовољством издвајам и учешће екипа из дописничких центара Србије, који су се први пут пријавили на наш турнир".    

Прошле године Меморијални турнир РТС-а остварио је рекордан број екипа учесника-чак 35. Од овог броја 15 екипа је било из РТС-а, а остало су екипе по позиву, екипе из других медија и из дијаспоре. У самој завршници такмичења учествују најбољи представници, репрезентација РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије