Разочарана сам

Репрезентативка Србије у бацању копља Татјана Јелача није успела да се пласира у финале те дисциплине на Олимпијским играма у Лондону.

Јелача је у првом покушају бацила 52.58 метара, у другом је преступила, док је трећем имала резултат од 57.09.

"Разочарана сам, много више сам очекивала. Две недеље пре овога бацила сам 60,89 метара што би сада било довољно за улазак међу првих 12. Знам да могу много више од тога и била сам спремна минимум за 62,3", рекла је после таклмичења Јелача.

Он је додала да је била исцрпљена и неиспавана.

"Спавала сам три сата пред овако важно такмичење, то је катастрофа, недељу дана нико не може да спава, сви се жале због тога. Организација је нула. Свака част ономе ко може. Надам се да ће Ивана Шпановић успети да се одмори преко дана и да неће доћи у моју сиутуацију", пожалила се Јелача.

Српска атлетичарка је у квалификацијама заузела 13. место у својој групи у конкуренцији 21 такмичарке. укупно, била је 26-та. У првом покушају копље је бацила 52,58 метара, затим је преступила, док је у трећем забележила резултат од 57,09 метара.

"Први хитац сам тотално промашила, нисам имала осећај да сам дошла на стадион. Не тражим никакво оправдање, нисам задовољна јер знам да сам спремна за више. Нисам то показала, шта је ту је. Да се разумемо - 57 метара није лош резултат, али није довољан", закључила је Јелача.

Финале је у четвртак увече.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара