Нађа ипак не воли нацисте

"Мој дечко је био неонациста али више није", поручила је немачка веслачица Нађа Дригала која је на удар јавности дошла када је откривена њена веза са функционером једне екстремно десничарске партије у Немачкој. Нађа, која је учествовала на Олимпијским играма у осмерцу напустила је Лондон да не би стварала додатан притисак осталим немачким спортистима.

Немачка веслачица Нађа Дригала демантовала је повезаност са неонацистима, као и да је убедила свог дечка да одустане од те екстремне политичке идеологије.

Немачка телевизија АРД пренела је у петак да се Дригала налази под сумњом да је симпатизер десничара и да је у вези функционером екстремистичке Националдемократске партије (НПД) Михаелом Фишером.

"Мој дечко од маја није члан НПД и дистанцирао се од свега тога. Мислим да су медији преувеличали читаву ствар. Његови ставови су били велики терет за нашу везу. Током многих расправа дала сам му до знања да не подржавам неонацисте и због тога је наша веза трпела", рекла је 23-годишња веслачица.

Дригала је одлучила да напусти олимпијско село после неуспеха немачког осмерца на почетку Игара у Лондону.

"То је била моја одлука. Нисам желела да ометам остале спортисте које тек очкују такмичења", додала је Дригала.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара