Читај ми!

Камерона жуљају празне столице

Најављивали су препуне трибине и прави навијачки спектакл, а видели смо све осим тога. И даље није најјасније шта је заказало у целој ситуацији са улазницама за такмичења на Олимпијским играма, наводно, распродатим. Умешао се и британски премијер Дејвид Камерон, који обећава најхитније решавање проблема.

Британски премијер Дејвид Камерон рекао је да дели фрустрације сународника због тога што су седишта на олимпијским гледалиштима празна и обећао да Британија "може више".

Камерон је локалним медијима рекао да организатори ОИ "морају да обезбеде да што више људи види мечеве како би било што мање празних седишта".

Британски премијер је рекао и да организатори Игара у Лондону "већ раде на томе".

Организатори, који су месецима обећавали крцате стадионе, нашли су се на удару критике након што се испоставило да је првог викенда на Играма много места остало празно.

Они кажу да празна седишта припадају спортским и олимпијским званичницима, спортистима, медијима и "шачици спонзора".

Портпарол организационог комитета лондонских ОИ Џеки Брук Дојл рекла је да је за јучерашње догађаје продато три хиљаде додатних карата.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара