НЛО на Играма - "сигурица"

Које су шансе да ће НЛО бити примећен током церемоније отварање Олимпијских игара у Лондону? Или да се носилац бакље саплете док је приноси пламену? Или вам се више допада традиционална опклада ко ће освојити злато у синхронизованом пливању - Русија или Шпанија? Лондонске кладионице нуде квоте за готово све, укључујући и свих 26 дисциплина на Играма.

Стручњаци процењују да ће од 27. јула до 12. августа бити уложено рекордних 100 милиона фунти у опкладе. Лондонске кладионице нуде квоте за готово све, укључујући и свих 26 дисциплина на Играма, од трчања до мачевања и од скокова у воду до фудбала.

"Покушавамо да изађемо у сусрет свачијем укусу", рекао је портпарол кладионице "Вилијам Хил" и позвао заинтересоване да их контактирају са сваком опкладом која им падне на памет. Кладионица такође нуди могућност онлајн клађења за сваку од 182 земље које учествују на ОИ, са изузетком САД и земаља у којима је клађење забрањено.

"Ладброкс", још један ланац британских кладионица, понудиће чак 11.000 различитих опклада током Игара, укључујући и оне да ли ће Олимпијада прекорачити буџет, да ли ће неки британски такмичар бити ухваћен како једе "Биг-Мек" и да ли ће спортисти у Олимпијском селу остати без кондома.

"Вилијам Хил" понудио је можда најнеобичнију квоту 1.000 према један да ће се летећи тањир појавити изнад Олимпијског стадиона на отварању у петак, преноси АП.

Међу другим "необичнијим" понудама су 250 према 1 да ће сваки тим на 4x400 метара штафети испустити палицу, као и 33 према 1 да ће живописни градоначелник Лондона Борис Џонсон случајно запалити своју косу на олимпијској бакљи.

Наравно, опкладе везане за време су у игри и за сада се киши даје пола-пола шансе да падне. "Ладброкс" ће такође платити 50 долара на опкладу од једног долара да ће киша падати сваки дан и 10 на према један да ће штрајк радника зауставити лондонски метро. Али, упозорава америчка агенција, коцка и опкладе нису само забава.

Британска кладионичарска индустрија годишње заради око девет милијарди долара и једна је од највећих у свету. Већина кладионица нуди своје услуге и преко интернета.

Страхује се да би масивно клађење могло да доведе до корупције и намештања мечева па је Медјународни олимпијски комитет забранио спортистима да се кладе на Игре, што је потез који су подржали и спортисти и полиција и представници кладионичара.

Догађај који привлачи највише пажње кладионичара је трка на 100 метара где је Јамајчанин Усаин Болт главни фаворит. Фудбал је такодје екстремно популаран спорт за оне који се кладе као и женски седмобој.

Највећи изазов су квоте за неке обскурније спортове попут јахања или трке кајака. До тада, заинтересовани могу да се кладе и на то која ће земља освојити највише медаља - САД су фаворит, а Кина на другом месту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се