Читај ми!

Гасол нови барјактар

Након одустајања Надала од ОИ због повреде нови барјактар Шпаније биће Пау Гасол. Уместо Рафе позван Фелисијано Лопес.

Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Пау Гасол носиће заставу Шпаније на церемонији отварању Олимпијских игара у Лондону, уместо повређеног тенисера Рафаела Надала. Надал, који је пре четири године освојио злато у Пекингу, јуче је одустао од ОИ због повреде тетиве колена.

Нови барјактар Шпаније, Гасол у Пекингу је играо за национални тим "фурије" који је дошао до сребрне медаље.

Шпански Олимпијски комитет ову одлуку донео је након што су шампиони у једрењу из Пекинга, Икер Мартинез и Ћаби Фернандез саопштили да сматрају да би неком другом требало да припадне та част.

Фелисијано Лопес замениће повређеног сународника Рафаела Надала на Олимпијским играма у Лондону. Лопес, 30 играч на АТП листи, добио је данас позив да се такмичи уместо трећег тенисера света, који је требало да носи заставу своје земље на церемонији отварања Игара у Лондону. У дублу са Марселом Гранољерсом, уместо Надала, наступиће МаркЛопес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије