Читај ми!

Блог уживо: "Дрим тим" разбуцао Нигерију

САД–Нигерија 156:73. На лондонским улицама претходне ноћи дошло је до трагeдије када је аутобус који је превозио спортске новинаре ударио и убио бициклисту. Возач пуштен уз кауцију да се брани са слободе.

1.30 - Американци победили Нигерију 156:73, што је нови олимпијски рекорд по броју постигнутих поена на једном мечу. Са 37 поена Кармело Ентони нови рекордер америчког тима. Нигерија није оборила ниједан рекорд. 

21.30 - Фелпсу злато на 200 мeтара мешовито и нови улазак у историју. Фелпс је тако освојио 16. златну олимпијску медаљу, 20. у каријери.

21.06 - Амерички пливач Тајлер Клери освојио је златну олимпијску медаљу на 200 метара леђно тријумфујући вечерас у финалној трци резултатом минут 53 секунде 41 стотинка.

20.56 - Американка Ребека Сони до злата на 200 метара прсно уз светски рекорд – 2 минута 19 секунди 59 стотинки.

20.31 - Maријa Шарапова последња je полуфиналисткиња женског сингла након победе над Ким Клајстерс од 6:2, 7:5. Шарапова ће у полуфиналу играти против земљакиње Марије Кириленко. У другом полуфиналу састаће се Серена Вилијамс и прва тенисерка света Викторија Азаренка.

19.45 - Америчка гимнастичарка Геби Даглас освојила је златну медаљу у гимнастичком вишебоју. Она је донела трећу узастопну медаљу Сједињеним Државама у тој дисциплини.

19.40 - У групи Б, у којој се налази и репрезентација Србије, фаворити су забележили очекиване победе у трећем колу. Резултати: Шпанија–Јужна Кореја 33:29 и Хрватска–Мађарска 26:19.

19.07 - Познати полуфиналисти мушког олимпијског турнира. Федерер у четвртфиналу елиминисао Американца Џона Изнера 6:4, 7:6, док је Дел Потро истим резултатом победио Јапанца Кеија Нишикорија. Други пар чине Новак и Енди.

17.42 - Руски председник Владимир Путин и британски премијер Дејвид Камерон заједно гледали џудо. О Сирији су разговарали у Даунинг стриту.

15.10 - Кинески новинари бесни на западне колеге који стално доводе у сумњу да су спортисти те земље допинговани. Кинеска новинска агенција Синхуа назвала западне колеге "арогантним" и "тврдоглавим".

15.00 - Енди Мареј у полуфиналу после бриљантне победе над Алмагром 6:4, 6:1.

11.45 - Аустралијски веслач Џош Бут (21) приведен је у Лондону због штете коју је, у пијаном стању, направио на излогу једне радње, само неколико сати након што се такмичио у осмерцу на Олимпијским играма. Бут се после привођења онесвестио у полицијској станици, због чега је одмах превезен у болницу.

11.10 - Аутобус који је прошле ноћи превозио новинаре до Олимпијског парка ударио је и усмртио 28-годишњег бициклисту, а лондонска полиција саопштила је да је особа која је приведена због те несреће данас пуштена на слободу уз кауцију.

11.00 - Ирски боксери мање су концентрисани на турнир, а више на прогањање познатих спортиста. Боксери Педи Барнс и Џон Џо Невин јурили су за Новаком Ђоковићем, Јусеином Болтом, Сереном Вилијамс и осталим спортистима да би се сликали с њима за Фејсбук.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво