Читај ми!

Блог уживо: Американкама "хладни рат" у Лондону

Американке освојиле екипно злато у гимнастици. Прво злато за Словенију у џудоу. Драма на ватерполо турниру. Последњи шут Шпанаца "потонуо" на линији гола Хрватске. Шпанија искалила бес над кошаркашима Аустралије. Мајкл Фелпс освојио две нове медаље, чиме је постао рекордер Олимпијских игра са укупно 19. одличја.

22.52 - Историја афричког мачевања писаће се од Олимпијских игара у Лондону јер је Египћанин Алаледин Абоуелкасем освојио прву медаљу и то сребрну у дисциплини флорет. Злато припало Кинезу Леију, а бронза Корејанцу Чоиу.

22.32 - Кинеска пливачица Је Шивен, коју медији већ називају "чудом од детета", освојила је још једну златну медаљу на Олимписјким играма, овога пута у дициплини 200м мешовито. 

22.29 - Браћа Мајк и Боб Брајан пласирали се у четвртфинале Олимпијског турнира, пошто су у два сета (7:6, 7:6) били бољи од руског дубла Давиденко/Јужни.

22.15 - Мајкл Фелпс освојио 19. медаљу на Олимпијским играма, чиме је оборио рекорд Ларисе Латинине. Фелпс до краја такмичења наступа у још две дисциплине и имаће прилику да  освоји још које одличје.

20.30 - Мађарски ватерполисти нису изгубили на Олимпијади 12 година и у том периоду освојили су три златне медаље. У Лондону, после пораза од Србије, Мађарска изгубила и од Црне Горе, резултатом 11:10. 

19.43 - Американке освојиле златну медаљу у екипном делу такмичења у гимнастици. Рускиње друге. Румунија трећа. 

18.07 - Уршка Жолнир донела је Словенији прву медаљу на Олимпијским играма у Лондону, и то одмах златну. Славила је у џудоу, у конкуренцији до 63 килограма.

16.42 - Шпанија се жалила и тражи да се призна гол који је Перез постигао у последњој секунди меча против Хрватске.

16.16 - Пливачка сензација, Кинескиња Шивен Је није допингована, саопштила Светска агенција за борбу против допинга. 

16.12 - Рукометаши Мађарске победили су Јужну Кореју са 22:19 (7:9) у другом колу групе Б. Да посетимо, реч је о групи у којој наступају и наши рукометаши.

15.55 - Организатори, као што су и обећали, послали војску на трибине како би попунили празна седишта. 

15.45 - Организатори Олимпијских игара саопштили су да је, током прва три дана такмичењима присуствовало 2,1 милион посетилаца. 

15.12 - Немачка је одбранила олимпијско злато из Пекинга у коњичком екипном такмичењу и тако распршила наде домаћина о првој златној медаљи у Лондону.

15.00 - Процените сами. Линијски судија је показао да је гол, а главни Словенац Борис Маргета одлучио је да га не призна. Шпанци су дуго протестовали, показивали на видео-снимак који није био довољно јасан, али је више потврђивао тврдње Шпанаца него Хрватске. Навијачи у ватерполо арени су после видео-снимка почели да скандирају: "Гол...гол...гол", али је судија уз помоћ делегата и званичних лица одбио све приговоре.  Из Лондона: Александар Стојановић.

14.40 - Решен проблем између џудо федерације и Саудијске Арабије.  Такмичарке те државе могу да носе "неку врсту мараме" на такмичењима.

14.15 - Шпанија победила Аустралију 82:68. Пау Гасол, 20 поена. 

14.00 - Шпански медији тврде да је Перезов шут прешао линију гола. 

12.45 - Ватерполисти Црне Горе победили Мађарску 11:10. Други пораз Мађара.

12.00 - Хрватска–Шпанија 8:7, драма у завршници. Сукно у последњој минути прецизан из петерца. Перез у последњој секунди савладао голмана Павића, али је лопта стала на гол-линији.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво