Читај ми!

Блог уживо: Исајев јачи од Јапана

Полиција истражује како су нестали кључеви Вемблија. Гледаоци гладни, жедни и бесни. Канада узвраћа ударац.

00.04 - Руски џудиста Мансур Исајев освојио је златну олимпијску медаљу у категорији до 73 килограма, пошто је у финалу поразио актуелног светског шампион, Јапанца Рикија Накаја 

20.09 - Мушки гимнастички тим Кине одбранио је златну олимпијску медаљу пошто је дошао до тријумфа у Лондону са укупно 275.997 бодова. Поред Кинеза, на постољу се нашло места још и за Британце и Украјинце.

19.15 - Најбољи тенисер света Роџер Федерер пласирао се у осмину финала, пошто је убедљиво, у два сета (6:2, 6:2), савладао Француза Жилијена Бенетоа.

18.55 - Фудбалер швајцарске репрезентације Микел Морганела избачен је са Олимпијских игара пошто је на друштвеној мрежи Твитер поставио расистички коментар.

15.39 - Облаци изнад Лондона. 

15.07 - Лондонска полиција до сада ухапсила 29 тапкароша. 

14.55 - Фелпс: "Мислим да ми је оно што се догодило прошле ноћи требало. Разочаран сам, али то нема везе са самопуздањем, већ само лоше пливам". 

14.27 - Још без решења око саудијске џудисткиње и захтева њене државе да носи хиџаб током такмичења. Отац такмичарке тврди да се његова ћерка без хиџаба неће такмичити.

13.47 - Отварање Игара гледало око четири милијарде гледалаца. 

13.28 - Рајан Гигс замолио Велшане да више не звижде британској химни. 

13.21 - Организатори донекле решили проблем празних места, пошто су национални комитети вратили око 3.000 карата за данашња надметања. Карте одмах разграбљене. 

Британска полиција покренула истрагу о нестанку комплета кључева на Вемблију, што је довело до колапса свих помоћних служби, па су гледаоци на утакмицама у недељу остали гладни и жедни.

Због нестанка кључева управа стадиона је одлучила да током мечева одиграних у недељу не прима кредитне картице, што је изазвало бес гледалаца. Виза је саопштила да нема везе са тим, али да ће покушати да реши проблем.

Истовремено, Канађани узвраћају ударац Британцима, који су Зимске олимпијске игре у Ванкуверу назввали најгорим у историји.

"Игре у Лондону су ружне, буквално. Почело је представљањем ужасног лога, који је инспирисан каталогом "најкија". Чини се да представља Лизу Симпсон током чина секса", пише Ванкувер сан.

 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво