Читај ми!

Игуаин: Нисам давао голове у нокаут фази, али био сам миран

Голгетер Јувентуса Гонзало Игуаин, стрелац два гола у победи над Монаком са 2:0, истакао је да се није оптерећивао лошом ефикасношћу у нокаут фази Лиге шампиона и да је награђен за велики труд. Аргентинаски фудбалер је са два поготка у Монте Карлу "погурао" Јувентус ка финалу Лиге шампиона у Кардифу и тако на најбољи начин одговорио на критике јер је у елиминационој рунди тог такмичења на 24 мечева дао само два гола.

"Напорно сам радио због оваквих момената. Нисам давао голове у Лиги шампиона, али остао сам миран и сконцентрисан. Радио сам за тим, најважније је да је Јувентус победио, био бих задовољан и да се нисам уписао у стрелце", рекао је Игуаин после меча.

Наравно, као и сваког голгетера, Игуаина радују што је два пута затресао мрежу француског тима.

"Одушевљен сам због голова, победили смо у гостима у полуфиналу и сада имамо одличну прилику. Желимо још један "клин шит" у Торину, иако ништа није готово јер је Монако снажан ривал", поручио је Игуаин.

Јувентус на шест утакмица заредом у Лиги шампиона није примио гол, за шта велике заслуге има легендарни голман Ђанлуиђи Буфон.

"На свакој утакмици покушавам да покажем да заслужујем да браним на врхунском нивоу, упркос годинама. Сваки дан снажно тренирам како бих једног дана, када одем у играчку пензију, људи били тужни због тога. Близу смо да остваримо велики циљ и надам се да ћемо га остварити у финалу Лиге шампиона", поручио је Буфон.

Реванш између Јувентуса и Монака на програму је наредног уторка, док се дан касније састају Атлетико и Реал (0:3).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије