Читај ми!

Мбапе: Јувентус победио из два шута; Фабињо: Заслужено...

Талентовани нападач Монака Килијан Мбапе, после пораза од Јувентуса са 2:0 у полуфиналу Лиге шампиона, изјавио је да је његов тим платио цену због великих промашаја. Његов саиграч Фабињо, за разлику од Мбапеа, сматра да је Јувентус заслужио победу.

Фудбалери Јувентуса славили су са два гола Гонзала Игуаина и први пут после годину и по дана оставили Монако без гола на стадиону Луј други.

"Недостајало нам је више искуства у оваквим мечевима, нисмо били ефикасни пред противничким голом. Створили смо много шанси, промашивали, док је на другој страни Јувентус из две прилике дао два гола. На нама је да научимо лекцију", рекао је Мбапе за сајт УЕФА.

Млади Француз похвалио је голмана "Старе даме" Ђанлуиђија Буфона, после блиставих одбрана против Монака.

"Имао је неколико одличних интервенција. Надам се да можемо рано да постигнемо гол у Торину и унесемо неизвесност. Морамо још да напредујемо", поручио је 18-годишњи фудбалер.

Његов саиграч Фабињо, за разлику од Мбапеа, сматра да је Јувентус заслужио победу.

"Били су бољи, али даћемо све у реваншу и видећемо да ли ће бити то довољно. Нико не сме да отпише Монако", рекао је Фабињо.

Реванш меч полуфинала Лиге шампиона ова два тима игра се следећег уторка на Јувентус арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије