Читај ми!

Зидан задовољан игром Реала

Тренер фудбалера Реал Мадрида Зинедин Зидан рекао да је његова екипа одиграла одличну утакмицу против градског ривала Атлетика у полуфиналу Лиге шампиона и похвалио Роналда, који је постигао 400 голова за Реал, а 103 у Лиги шампиона. Реал је прошле сезоне освојио рекордну 11. титулу првака Европе и покушаће да постане прва екипа која је успела да одбрани титулу откако је почео нови формат такмичења у Лиги шампиона.

Реал је синоћ на свом стадиону победио Атлетико са 3:0, а сва ти гола постигао је Кристијано Роналдо, у 10, 73. и 86. минуту.

"Одиграли смо одличну утакмицу. Није лако постићи три гола против тако тешког противника и сачувати своју мрежу. Задовољан сам својим радом. Сваког противника можемо да победимо нашим оружјем. Првих пола сата су били фантастични, почели смо јако, а у другом полувремену смо користили оно што смо имали. Нисмо имали много шанси, али смо ипак постигли два гола", рекао је Зидан.

Зидан је похвалио Роналда, који је постигао 400 голова за Реал, а 103 у Лиги шампиона.

"Кристијано је рођени стрелац. Он је јединствен. Сви играчи су били бриљантни", додао је Зидан, који је као играч и као тренер освојио Лигу шампиона са Реалом.

Роналдо је постао први фудбалер у историји Лиге шампиона који је постигао најмање 50 голова у регуларном делу и најмање 50 голова у нокаут фази.

Португалски репрезентативац рекао је да је задовољн игром целе екипе.

"Тим је био невероватан, ово је била комплетна утакмица", навео је Роналдо.

Реал је победио Атлетико у финалу Лиге шампиона 2014. и 2016. године, док га је 2015. елиминисао у четвртфиналу.

"Следеће недеље ћемо покушати практично немогуће. Ми смо Атлетико Мадрид и можда, само можда, то можемо да урадимо. Имали смо лопту у другом полувремену али нисмо направили ниједну добру шансу, а они су добро користили простор", рекао је тренер Атлетика Дијего Симеоне.

Атлетико је претрпео први пораз у последњих 16 утакмица на гостовањима.

"Морамо да заборавимо ову утакмицу. Ово је фудбал, у фудбалу се дешавају неочекиване ствари које га чине дивним. Све док не нестане и последња кап наде, даваћемо све што можемо", додао је Симеоне.

Реал је прошле сезоне освојио рекордну 11. титулу првака Европе и покушаће да постане прва екипа која је успела да одбрани титулу откако је почео нови формат такмичења у Лиги шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије