Читај ми!

Друге утакмице полуфинала Супер лиге - Партизан и Звезда траже победу за још једно финале

На програму су друге утакмице плеј-офа домаће КЛС Супер лиге Србије. ФМП ће у другом мечу полуфиналне серије дочекати Црвену звезду од 18.00. Меча ће угостити Партизан од 20.00.

Друге утакмице полуфинала Супер лиге - Партизан и Звезда траже победу за још једно финале Друге утакмице полуфинала Супер лиге - Партизан и Звезда траже победу за још једно финале

Вечити ривали имају вођство од 1:0 у серији. Црвена звезда је савладала ФМП 97:87 у првом мечу, Партизан је победио Мегу 82:72.

Мега, Партизан и Црвена звезда директни су учесници полуфинала Супер лиге, док је ФМП једини тим који се кроз доигравање изборио за место у завршници шампионата Србије.

Тим из Железника је у осмини финала био бољи од Војводине са 2:0, да би у четвртфиналу истим резултатом надиграо чачански Борац који је претходно победио Спартак из Суботице, освајача АБА2 лиге и будућег члана регионалне елите.

Клубови у Суперлиги имају право на максимално четири странца по екипи. Полуфинале, као и финале, од 2021. године игра се на две добијене утакмице.

Звезда и Партизан ће тражити тријумфе у другим утакмицама како би обезбедили ново финале у сезони. Уколико црно и црвено-бели дођу до победе играће треће међусобно финале, после Купа "Радивој Кораћ" и АБА лиге.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије