Читај ми!

Сферопулос пред Студентски центар: Морамо много боље него у Београду

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос истакао је да његов тим очекује врло тежак меч против СЦ Дербија у другој утакмици четвртфинала плеј-офа АБА лиге и да игра екипе мора бити много боља и сигурнија него у првом дуелу на домаћем терену.

Тим Црвено-белих је отпутовао за Подгорицу где их у дворани Морача у понедељак од 18.30 очекује меч са домаћинима и прилика да, након што су у првом мечу после великог преокрета победили са 83:81, обезбеде пласман у полуфинале, али је њихов тренер нагласио да то неће бити нимало лако.

"Очекује нас друга утакмица са екипом СЦ Дерби и јасно је да морамо да одиграмо на првом месту много, много боље него прву утакмицу у Београду", рекао је Сферопулос.

Звезда у меч улази са знатно измењеним саставом без повређеног Адама Ханге, а у екипу би после дуже паузе требало да се врати Никола Топић.

"Прво што морамо да имамо на уму је неопходно да играмо на највишем нивоу, знајући да на другој страни имамо такмичарски врло добру екипу, која има свој квалитет", истакао је Сфееопулос за клупски сајт.

У случају да буде било потребе да се игра и трећа одлучујућа утакмица, она је планирана за наредни петак - 26. април.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво