Вучевић за РТС: Тек смо направили први корак, чека нас тешка утакмица против Мајамија

Центар Чикаго булса је после победе над Атлантом и проласком у одлучујући дуел за плеј-оф против Мајамија изјавио да екипу очекује тешка утакмица, да су тек направили први корак и да се надају позитивном исходу.

Кошаркаши Чикаго булса победили су Атланта хоксе у плеј-ин мечу НБА лиге 131:116. Атланта је елиминисана, а Чикаго ће се против Мајамија борити за осму позицију Источне конференције. 

"Велика победа за нас, тешке су ово утакмице, ко изгуби иде кући, није лако одиграти на једну утакмицу. Од самог старта смо играли добро, агресивно и током 48 минута смо држали ритам. Имали су они периоде кад су се враћали, али смо успевали да нађемо одговор за то", рекао је Вучевић.

Плејмејкер Булса Коби Вајт одиграо је утакмицу каријере постигавши 42 поена уз одличних 15 од 21 из игре.

"Играли смо сјајно, тимски, али смо били предвођени Кобијем Вајтом који је одиграо одличну утакмицу. Остали смо без Каруза доста рано, али смо успели да пребродимо то и дођемо до победе", истиче Вучевић.

Центар Чикага је додао да је екипа тек направила први корак.

"Нећемо да се зауставимо вечерас, желимо да уђемо у плеј-оф. Нажалост идемо тежим путем, али смо направили први корак. Идемо у госте код Мајамија, прошле године нисмо успели, сада се надамо да ће бити боље", додао је црногорски репрезентативац.

Истиче да их очекује тешка утакмица јер је Хит добра и организована екипа која игра доста брзо и организовано.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво