Великодушни Марјановић частио навијаче Клиперса пилетином

Кошаркаш Хјустона Бобан Марјановић учествовао је у победи свог тима над Клиперсима, али и великодушно навијаче у Лос Анђелесу почастио пилетином...

Српски кошаркаш Бобан Марјановић ретко је ове сезоне добијао прилику у екипи Хјустона, али је у победи свог тима над Лос Анђелес клиперсима у последњем колу лигашког дела НБА лиге на паркету провео 12 минута.

Рокетси су одавно остали без шансе да заиграју у плеј-ину, а Клиперси су и пре дуела са Хјустоном осигурали четврто место и знало се да ће се у четвртфиналу састати са петопласираном Даласом, па меч није имао такмичарски значај.

Да ни на терену ни на трибинама не буде досадно, побринуо се, у свом стилу, управо Марјановић.

Крајем последње деонице, при вођству Хјустона од 105:97, Боби је стао на линију слободних бацања и промашио први пенал.

Сигнализирао је навијачима домаћег тима да неће погодити ни друго и испунио обећање, а све због  акције једног од спонзора који навијачима даје бесплатан оброк са пилетином ако противнички играч промаши два слободна бацања.

Обрадовао је некадашњи репрезентативац Србије публику у Лос Анђелесу, али се искупио за промашаје пошто је утакмицу завршио са 13 постигнутих поена, осам скокова, блокадом, украденом лоптом и асистенцијом.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво