Читај ми!

Ветерани Партизана бољи од Валенсије - меч у част Дејана Милојевића

Ветерани Партизана савладали су "вршњаке" из Валенсије резултатом 86:72 у ревијалној утакмици посвећеној Дејану Милојевићу, некадашњем играчу оба клуба.

Кошаркашки клуб Партизан организовао је утакмицу у част недавно преминулом кошаркашком стручњаку Дејану Милојевићу против Валенсије.

Дуел легенди српског и шпанског клуба је увертира за меч 34. кола Евролиге између Партизана и Валенсије.

Црно-бели су на терен изашли у репликама дресова из сезоне 2004/05. када је дрес Партизана са великим успехом носио Дејан Милојевић. На другој страни, Вуле Авдаловић је играо за Валенсију са бројем 31, који је Милојевић носио док је наступао за шпански тим.

Публика у "Београдској арени" је уживала у мајсторијама Тозе Зоркића, Владимира Петровића, Александра Рашића, Миленка Тепића, Уроша Трипковића, Предрага Шупута, Новице Величковића, Саше Павловића, Луке Богдановића, Косте Перовића, Владимира Мицова, Бранка Синђелића, Дејана Боровњака и Ратка Варде. Партизан је с клупе предводио Мишко Марић.

Дејан Милојевић је носио дрес Валенсије од 2006. до 2008. године, а за Партизан је наступао од 2004. до 2006. и у периоду 2009. године.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара